Coco O. + PRISMA

Sjælfuld pop & dansk søsterrock

12. april 2024

Kl: 22:00

Plænen

Coco O.
Coco O. vender tilbage til Tivoli med sin anmelderroste EP Sharing is Caring i ryggen og et bagkatalog af hits som Hardest Thing, Gwen og Soldier. Coco O. blev internationalt anerkendt som den ene halvdel af Quadron, som hun har turneret verden rundt med. Med solid live-erfaring, sin strålende karisma og overskønne vokal er Coco O. klar til at varme sjælen på Plænen i Tivoli.

Coco O. siger: “Jeg har fået æren af at åbne Fredagsrock-sæsonen. Det glæder jeg mig meget til. Der er noget magisk ved at spille i Tivoli. Mit band og jeg vil gøre vores bedste for at gøre det til en dejlig aften”.

PRISMA
Lige siden søstrene i 2020 udgav deres første stykke musik som PRISMA har de taget danskerne med storm med hits som I Never Wanted To Meet You og Bangs samt deres EP Inside Out. Deres udgivelser har modtaget en imponerende mængde priser, herunder en DMA, en Carl Pris og senest Nutidens Unge-prisen af bandet TV2.

På scenen har PRISMA ikke kun imponeret nationalt, men har også allerede erobret internationale scener og er blevet et af Danmarks mest lovende live-acts. PRISMA indtager Plænen med et imponerende bagkatalog af unik lyd og store musikalske evner.