Kalender

TA’ MIG SOM JEG ER

17. april · Glassalen

I "TA' MIG SOM JEG ER" bringer Trine Pallesen og Mathias Groves seksmandsorkester Grethe Ingmanns levende og musikalske univers til live. Denne Reumert-nominerede forestilling er en rørende hyldest og kærligt portræt af den ikoniske sangerinde, der byder på både musik, humor, og eftertanke.

Niels Hausgaard - "Åh, boomer"

19. april · Glassalen

Også denne gang har Niels sin fremragende pianist og jazzmand Martin Schack med på turen. Alt er næsten som det plejer, blot nye dage og helt nye aktuelle tekster.

En Aften med Elizabeth Gilbert i København

27. april · Tivolis Koncertsal

BIG MAGIC: Kreativt Liv Uden Frygt

Tivoli Balletskoles Forårsgalla

11. maj · Tivolis Koncertsal

Velkommen til en fortryllende eftermiddag med Tivoli Balletskoles magiske forårsgalla! Denne storslåede begivenhed er en hjertevarm fejring af balletskolens exceptionelle elever og deres betagende præstationer.

Hamburg Ballet - The World of John Neumeier

16. maj · Tivolis Koncertsal

An Autobiography in Dance. Oplev et udpluk af Neumeiers ikoniske værker gennem 50 år, når THE WORLD OF JOHN NEUMEIER sættes op i Tivolis Koncertsal.

SommerKlassisk

Billetsalget er startet

Mens vi venter spændt på SommerKlassisk 2024, giver vi dig nu muligheden for at sikre dig billetter til hele tre forskellige koncerter med den klassiske musiks skønneste værker.  

Tivolirevyen

6. juni · Glassalen

Publikumssuccesen er tilbage! 45.000 skrålede af grin, da Tivolirevyen sidst indtog Glassalen. Nu vender Tivolirevyen tilbage med et stærkt revyhold i topform, og du kan godt varme lattermusklerne op. Billetsalget er lige startet, så sæt kryds i kalenderen til knivskarp satire og store musikalske oplevelser.

New York City Ballet

14. august · Tivolis Koncertsal

New York City Ballet gæster Tivoli til august og publikum kan glæde sig til at opleve syv værker fordelt på to programmer med flere end 60 dansere. 

Mick Øgendahl

11. september · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel

17. september · Glassalen

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.

Christian Fuhlendorff - Ærlig talt

21. september · Glassalen

“ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show. Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige…

Den sidste køretur med Hav & Kamal

21. september · Tivolis Koncertsal

De er tilbage! Hav & Kamal ruller op til Tivolis Koncertsal med et brag af et show.

Chippendales

25. september · Tivolis Koncertsal

Direkte fra Las Vegas er legendariske og prisvindende Chippendales klar til at bringe Europas scener op på kogepunktet med deres nye tour.

Pinocchio

4. oktober · Glassalen

Eventyrteatrets nye magiske musical tager det klassiske eventyr om “Pinocchio” med ind i det 21. århundrede i en original og medrivende forestilling for hele familien.

WICKED

11. oktober · Tivolis Koncertsal

Nu kommer WICKED til Tivolis Koncertsal i en helt ny dansk opsætning med nye flotte kostumer, imponerende scenografi og iscenesættelse, men samme kendte historie og elskede musik.

Natasja

25. oktober · Tivolis Koncertsal

Musikforestillingen byder på kunstnerens udødelige tekster samt helt nye, handlingsbærende sange skrevet af Clemens Telling, som dramatisering af Natasjas begivenhedsrige og volatile liv. NATASJA er kort fortalt en musikforestilling til de unge, de gamle og alle os midt imellem.

Tinkas Juleeventyr

21. november · Glassalen

En af de mest populære julekalendere i nyere tid bliver til en magisk julemusical for hele familien, når TINKAS JULEEVENTYR får premiere i Glassalen i Tivoli til november 2024.

Nøddeknækkeren

30. november · Tivolis Koncertsal

Den klassiske juleballet vender tilbage

Mick Øgendahl 2025

15. januar · Glassalen

Til september2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye oneman-show: BAD BOY. Gennem sine ’I DON’T GIVEAFUCK’- briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.