Comedy: Kasper Porsdal + Per Sodemann + Natasha Brock

Comedy på Orangeriet

2. august

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Kasper Porsdal
Kasper Porsdal er en af de stand-up komikere, som bare leverer god comedy hver gang. Med 15 år på den danske stand-up scene er du garanteret stødt på Kasper et sted. Enten på TV2 Zulu, rundt i landet eller som opvarmer for nogle af landets største komikere. Det kan også være, at du hører Kasper hver morgen, hvor han nemlig er vært på Morgenshowet på Radio 100, hvor han underholder de morgenfriske danskere. Derudover har han udgivet flere shows og stået bag adskillige comedyprojekter til podcast og radio, men mest af alt er Kasper en stand-up komiker, du bør opleve på scenen, hvor han er bedst.

Per Sodemann
Per Sodemann er et nyt, men eftertragtet navn på den danske stand-up scene. I 2021 vandt han den eftertragtede Talentprisen til ZULU Comedy Galla, og allerede året efter fik han æren af at optræde ved det store show. Som komiker har Per Sodemann et unikt blik for de hverdagssituationer og observationer, der både fremkalder overraskelse, genkendelse og ikke mindst latter hos publikum.

Natasha Brock
Natasha Brock besidder en unik evne til at balancere selvironi og ærlighed, hvilket gør hendes optrædener til personlige og nærværende oplevelser, hvor hverdagen og livet pludselig ses fra helt nye vinkler. Natasha Brock har blandt andet turneret med showet Ha’ det godt i Natashaland, ligesom hun også kan opleves i ottende sæson af Stormester.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
2. august
Inkluderet i entréen til Tivoli