Comedy: Niels Nielsen + Johnny Robertson + Mark le Fêvre

Comedy på Orangeriet

9. august

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Niels Nielsen
Det er svært ikke at lade sig rive med, når Niels Nielsen med et smil på læben stikker til alle de små, skøre vaner, der er med til at forme og definere danskernes liv og hverdag. Siden den unge komiker kvalificerede sig til semifinalerne ved DM i Stand-up i 2019, har han blandt andet turneret med Linda P og Jacob Wilson.

Johnny Robertson
Johnny Robertson er et af de nye talenter fra sprudlende komikermiljø i Aarhus. Han er original og personlig i sit materiale, der altid bliver leveret med indlevelse, charme og små, uforudsigelige twist. Johnny Robertson vandt DM i Stand-up i 2022, og han er siden blev kendt for sin evne til at tage et unikt greb om tilværelsens mere absurde emner.

Mark le Fêvre
Mark le Fêvres stand-up tager ofte udgangspunkt i hans eget liv, hvor komikeren møder voksenlivet med komisk fortvivlelse over udfordringer som lejlighedskøb, det længerevarende parforhold og at skulle sørge for, at hans elskede hund ikke kommer unødigt galt afsted. Mark le Fêvres stilsikre optrædener beviser gang på gang, at han om nogen tegner dansk comedys fremtid.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
9. august
Inkluderet i entréen til Tivoli