Comedy: Niels Flensborg + Eva Jin + Heino Hansen

Comedy på Orangeriet

16. august

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Niels Flensborg
Niels Flensborg er en ung, energisk og fremadstormende komiker med en veludviklet evne til at se komikken i selv de mest håbløse situationer, hvilket blandt andet kom til udtryk, da hans sketch om Nordic Waste gik viralt tidligere på året. Hans stil er ofte satirisk, men leveres ikke desto mindre med både naturlighed og nærvær.

Eva Jin
25-årige Eva Jin blev for alvor kendt, da hun i 2020 optrådte til ZULU Comedy Galla med sin skæve, underspillede og knastørre comedy, der gik rent ind hos både publikum og tv-seere. Siden gennembruddet har Eva Jin haft særdeles travlt, og foruden stand-up comedy har hun medvirket i serier som Stormester og Dansegarderoben, spillefilmen Elsker dig for tiden og den populære podcast Undskyld vi roder.

Heino Hansen
Med minutiøs timing, stærke leveringer og en skarp evne til at improvisere er Heino Hansen blevet en unik spiller på den danske stand-up scene. I 2022 vandt han prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla, og samme år turnerede han med onemanshowet Heino Hansens Første Comedy Show, der solgte 90.000 billetter. Den succes følges til september op af Heino Hansens Første Afskedsshow.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
16. august
Inkluderet i entréen til Tivoli