Comedy: Stefan Wibling + Mads Holm + Ane Høgsberg

Comedy på Orangeriet

23. august

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Stefan Wibling
Stefan Wibling er en fremadstormende, hårdtarbejdende komiker med flere priser og nomineringer i bagagen. Sidste år var han nomineret til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla, og har derudover vundet stand-up konkurrencen Comedy League. I år er Stefan Wibling aktuel med sit første onemanshow Sidder Ik Stille, som viser en skarp, veltalende og særdeles underholdende komiker med en lys fremtid.

Mads Holm
Mads Holm debuterede i 2011 og har siden da gjort sig bemærket både som en dygtig performer og comedy-forfatter. I 2015 lavede han Det STORE Depressionsshow sammen med Ane Høgsberg, og to år senere havde Mads Holm premiere på sit første onemanshow Jagten på løkken, der også handlede om kampen for at komme videre i livet efter en depression.

Ane Høgsberg
Med en stor portion energi, masser levende mimik og grænsesøgende og kompromisløs comedy, er Ane Høgsberg gennem de seneste år blevet storleverandør af grin på den danske stand-up scene. Hun er blandt andet kendt for soloshowet Morskab, hvor hun med selvironisk distance og en tilpas mængde jysk charme udleverer livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
23. august
Inkluderet i entréen til Tivoli