Comedy: Bjarke Charlie + Daniel Lill + Lasse Rimmer

Comedy på Orangeriet

26. juli

Kl: 20:30

Orangeriet

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Orangeriet til en Comedy Club under åben himmel.

Bjarke Charlie
Bjarke Charlie er et spændende nyt navn på den danske stand-up scene. Med temaer som køn og seksualitet som omdrejningspunkt får han folk til at grine af ting, der normalt ellers får dem til at skændes, og Bjarke Charlie høster allerede stor anerkendelse hos publikum for sine skæve men præcise observationer fra livet og hverdagen som LGBT+ person.

Daniel Lill
Med en baggrund som musiker og skuespiller har Daniel Lill en helt særlig og mærkbar tilstedeværelse, når han optræder. Med 15 års erfaring, to anmelderroste onemanshows og flere andre projekter i bæltet, er Daniel Lill en rutineret, scenevant og hårdtarbejdende komiker, der trods sin erfaring ikke er bange for at skubbe til de komiske grænser.

Lasse Rimmer
Lasse Rimmer har i mere end 20 år ubesværet bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedy scene, fra teater og film til radio og tv. Lasse Rimmer er improvisationens mester og formår derudover at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem – bedst set ved hans seneste onemanshow Færre end 3.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
26. juli
Inkluderet i entréen til Tivoli