Comedy: Daniel Buch + Mikkel Rask + Phillip Devantier

Comedy i Pergolaen

30. august

Kl: 20:30

Pergolaen

Hver fredag til Tivolis Havefest kan du få maven fyldt med latter, når komikere omdanner Pergolaen til en Comedy Club under åben himmel.

Daniel Buch
Daniel Buch er en dynamisk stand-up komiker, der sprudler af energi på scenen. Med sit høje energiniveau og fysiske tilstedeværelse fanger han sit publikum fra start til slut, og hans shows er ofte præget af kærlighed til improvisation og forskellige lege med publikum. Det giver Daniel Buch og hans shows et tydeligt skær af spontanitet og uforudsigelighed, som du kan glæde dig til at opleve i Tivoli.

Mikkel Rask
Som medforfatter på populære shows som Dybvaaaaad, Nørgaards Netflix og Danish Dynamite, har Mikkel Rask sit comedy-talent på det rene. I 2015 vandt han DM i Stand-up, og siden har den nordjyske komiker haft travlt. I 2022 drog han på turne med onemanshowet Rasende, der tog danskernes hverdagsvrede under kærlig behandling.

Phillip Devantier
Hvorfor er forældre altid så dårlige til elektronik, og hvorfor kan den næste James Bond egentlig ikke være en fyr fra Slagelse? Det er blot et par af de åbenlyse spørgsmål, Phillip Devantier søger svar på i sit tredje onemanshow PHBILLIPSOFI, der fik premiere tidligere på året. I mere end ti år har Phillip Devantier optrådt med stand-up, og det har givet ham et beundringsværdigt blik for de situationer, vi alle kender.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
30. august
Inkluderet i entréen til Tivoli