Tivoli Balletskoles Forårsgalla

Velkommen til en fortryllende eftermiddag med Tivoli Balletskoles magiske forårsgalla! Denne storslåede begivenhed er en hjertevarm fejring af balletskolens exceptionelle elever og deres betagende præstationer.

11. maj 2024

Tivolis Koncertsal

Forestillingen tager os med på en eventyrlig rejse gennem ballettens forunderlige verden, hvor hver dans fortæller en unik historie og vidner om elevernes hårde arbejde.

Vi har med omhu udvalgt diverse divertissementer, der ikke kun underholder, men også er nøje tilpasset balletskolens undervisningsmål. Dette sikrer ikke blot en visuel fest for publikum, men også en dyb læringsoplevelse for vores talentfulde elever.

Bag denne begivenhed ligger ønsket om at give vores dedikerede elever muligheden for at vise deres kunst.  For os er træningen i salen ikke kun en teknisk forberedelse, men en rejse mod dette øjeblik, hvor vi kan præsentere vores hård arbejdede kunst på scenen. Det repræsenterer kulmination af ugentlige øvelser, sveddryppende klasser og en konstant stræben efter noget højere.

Så tag del i denne rejse med os, og tag godt imod vores elever der for første gang i Tivoli Balletskoles historie optræder til, hvad der forhåbentligt vil blive en tradition.

Tivoli Balletskoles Forårsgalla er en forestilling der ikke kun hylder ballettens skønhed, men også det samarbejde og fællesskab, der gør det muligt.

OmTBS

Tivoli Balletskole

Velkommen til Tivoli Balletskole - en institution bygget på stærke grundlæggende værdier og en dyb forankring i balletkunstens historie. 

Vores skole er ikke kun et sted for dans, men et hjem for passion, udvikling og fællesskab. Vi tror på, at hvert trin, hver bevægelse, har potentiale til at udtrykke skønhed og formidle en fortælling. Vores grundlag er bygget på respekt, dedikation og kærlighed til kunsten. 

Historien bag Tivoli Balletskole er en rejse fyldt med engagement og hengivenhed. Vi har vokset os fra at være en lille balletskole til at blive et sted, hvor talent blomstrer, og drømmen om dans bliver til virkelighed. Gennem årene har vores elever ikke kun lært teknikken bag ballet, men har også indarbejdet essensen af disciplin og kreativitet. 

Velkommen til vores skole, hvor passion for dans og respekt for kunsten forenes i en unik og inspirerende rejse. 

Læs mere om Tivoli Balletskole

Praktisk Information

Dit balletbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Tivolis Koncertsal
Dørene til Koncertsalen åbnes 1 time før forestillingens start.

Forventet varighed
Forestillingens varighed opdateres senere.

Aldersanbefaling
Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingerne for børn under 3 år.
 
Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Forudbestil programmet

Du kan bestille programmet sammen med din billet som er fyldt med inspiration, ekstramateriale og flotte fotos mv. Programmet udleveres på spilledagen, og kan tages med hjem som et minde fra forestillingen.

 

 


Oplev dans i Tivoli

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pauserne. Drikkevarer kan forudbestilles til pauserne inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her
Handelsbetingelser og byttepolitik