Askepot - The Musical

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL. Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik kan Lion Musicals med både stolthed og ærefrygt næste år præsentere en af historiens største kærlighedshistorier på en helt ny, moderne og musikalsk måde – og ikke mindst med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Fra 6. marts 2024 - 13. april 2024

Tivolis Koncertsal

Vi kender alle Brødrene Grimms næsten 200 år gamle eventyr om den unge Askepot, der må gå så grueligt meget igennem for at få sin prins, for ikke at nævne sin retfærdighed. Men selvom fortællingen – ikke mindst i Disneys klassiske tegnefilmsversion fra 1950 – har sat sig i hjerterne på os alle, så er det også tid til at give historien om Askepot en tidssvarende makeover, som præsenterer eventyret på en ny, underholdende og overraskende måde.

I ASKEPOT – THE MUSICAL er der ingen talende mus eller spurve med nål og tråd i næbbet, men det betyder ikke, at der er sparet på magien – tværtimod!

Bag musikken står dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet en samling spritnye, forførende sange til ASKEPOT – THE MUSICAL.

Holdet:
● Sange og sangtekster: Rasmus Seebach, i samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer
● Manuskript: Line Knutzon
● Instruktør: Thomas Agerholm
● Scenograf: Benjamin La Cour
● Kostumer: Soeren Le Schmidt
● Koreograf: Nellie Bethel
● Lysdesign: Jeppe Lawaetz
● Kreativ Executive Producent: Thomas Langkjær
● Produktionsselskab: Lion Musicals i samarbejde med Live Nation

Rolleliste:
● Askepot/Ella: Johanne Milland
● Prinsen/Jean Claude Barriere: Cristopher Schøllhammer Rørmose
● Den onde stedmor/Mrs. Poolstick: Caroline Henderson
● Kammertjener/Andreas: Rasmus Brohave
● Kongen/Chef for modehuset: Stig Rossen
● Den Gode Fe/Chefdesigner: Pelle Emil Hebsgaard
● Jacqueline (stedsøster)/Model #1: Kirstine Moses
● Fleur (stedsøster)/Model #2: Maja Glenber
● Samt stort ensemble og liveorkester

Vi gør opmærksom på at hovedroller i visse tilfælde (herunder bl.a. sygdom og planlagt fravær) bliver spillet af alternerende skuespillere.

Ved forestillingerne lørdag d. 23. marts 2024 kl. 16 og kl. 20 spilles Kongen af Henrik Launbjerg.

Praktisk information

Dit musicalbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
I perioden fra den 7. marts til 21. marts er Tivoli lukket for forlystelser. I denne periode er der adgang til Tivolis Koncertsal via H.C. Andersens Boulevard 26 (overfor Brandstationen og Rådhuset) og ikke via. Tivolis Hovedindgang.  

I perioden fra den 22. marts til den 13. april er Haven åben og billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før forestillingens start.

Forestillingens varighed 
Forestillingen varer ca. 2½ time inkl. pause.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 7 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

 

 


OVERSIGT OVER AKTUELLE FORESTILLINGER  

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Spilleperiode

Spilleperiode
7. marts - 13. april 2024. 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

SE ÅBNINGSTIDERNE FOR BOX OFFICE