WICKED

Nu kommer WICKED til Tivolis Koncertsal i en helt ny dansk opsætning med nye flotte kostumer, imponerende scenografi og iscenesættelse, men samme kendte historie og elskede musik.

Fra 11. oktober - 19. oktober

Tivolis Koncertsal

Køb billet

Magien breder sig, og du kan komme med til det fortryllede land Oz, når musicalfænomenet WICKED får premiere i Tivolis Koncertsal i efteråret 2024. En forestilling der nærmest er som skabt til Tivoli, der i netop den periode byder indenfor til ’Halloween i Tivoli’ – mere fortryllende bliver det ikke!

WICKED er den eventyrlige fortælling om et usædvanligt venskab mellem to piger, der møder hinanden på hekseskolen i det magiske rige Oz: Elphaba, der er anderledes, fordi hun er født med grøn hud, og klassens populære og smukke pige Glinda. Efter et besøg hos den store troldmand i Oz, der langt fra gik som forventet, bliver deres venskab sat på prøve, når pigernes syn på virkelighed og løgne bliver vendt op og ned i en verden, hvor langt fra alt er, som det ser ud…

Siden premieren på Broadway for præcis 20 år siden har WICKED taget verden med storm. Musicalen spiller stadig i New York og i Londons West End og har derudover været opført i over 100 byer med 60 mio. solgte billetter på verdensplan. Utallige fangrupper dyrker den populære musical med de evigt aktuelle temaer som venskab, kærlighed og det at turde være sig selv!

Hovedrollerne spilles af Nanna Rossen (som Elphaba) og Johanne Milland (som Glinda). Instruktionen er i absolut kyndige hænder hos Thomas Agerholm og scenografien hos den Reumertvindende scenograf Benjamin La Cour, der sammen har stået bag populære kæmpesucceser som Klokkeren fra Notre Dame - The Musical, Seebach, Shubidua - The Musical.

WICKED

MAGISK ZONE

Magisk Zone er de bedste pladser med den fulde oplevelse i Koncertsalen, som er inkl. et program og garderobe.

Køb billet

2310WickedTivolidkHeksene900x600px

De medvirkende

WICKED_Nanna_Rossen_300x300
Elphaba Nanna Rossen

Nanna dimitterede fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i Fredericia i 2019. Allerede før sin uddannelse debuterede hun på scenen som Tracy Turnblad i Hairspray i Tivoli – en præstation hun modtog talentprisen ved Årets Reumert for. Derudover har hun medvirket i blandt andet ”Tarzan” og ”De tre små grise” på Fredericia Musicalteater, ”Den Skaldede Frisør”, ”Charlie og Chokoladefabrikken” og ”Grease”.

WICKED_Johanne_Milland_300x300
Glinda Johanne Milland

Johanne dimitterede fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i Fredericia i 2019. Siden har hun stået på scenen i et utal af musicals – blandt andet ”Atlantis”, ”Come From Away”, ”Spillemand på en tagryg” og ”Den Skaldede Frisør”. Derudover har hun spillet hovedrollen i filmen ”Venuseffekten”, som sikrede hende en Robert- og Bodilnominering for bedste kvindelige hovedrolle.

WICKED_Logo_300x300
Fiyero Diluckshan Jeyaratnam

WICKED_Logo_300x300
The Wizard Anders Gjellerup Koch

 
WICKED_Logo_300x300
Madame Morible Cecilie Thim

WICKED_Logo_300x300
Elphaba alternerende Katrine Skovbo Jespersen

Wicked

Holdet bag

Instruktør: Thomas Agerholm
Scenograf: Benjamin la Cour
Kapelmester: Martin Konge
Lyddesign: Tim Høyer
Co-lyddesign: Peter Løvenhardt
Kostumer: Anna Juul Holm & Lotte Martine Blichfeldt
Koreograf: Damian Czarnecki
Oversættelse: Mads Æbeløe Nielsen

Forestilling i København præsenteres af Fredericia Musicalteater, Tivoli og AHA Creations. WICKED får dansk premiere i Fredericia onsdag d. 18. september 2024.

2310WickedTivolidkHeksene900x600px

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
11. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
12. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
13. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
15. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
16. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
17. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
18. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
19. oktober
295.00 - 845.00 kr Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli
Praktisk information

Dit teaterbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før forestillingens start.

Forestillingens varighed 
Forestillingen varer ca. 3 timer inkl. pause.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 8 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn. Der er ikke adgang til forestillingen for børn under 3 år. 

Forestillingsprogram

Du kan bestille programmet sammen med din billet som er fyldt med inspiration, ekstramateriale og flotte fotos mv. Programmet udleveres på spilledagen, og kan tages med hjem som et minde fra forestillingen.


OVERSIGT OVER AKTUELLE FORESTILLINGER 

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01.

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Spilleperiode

Spilleperiode
11. oktober 2024 - 19. oktober 2024. 

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01

SE ÅBNINGSTIDERNE FOR BOX OFFICE